Tijdelijk met 1 sticker GRATIS.

Geen Energie advies aan de deur sticker

Dutch Web Plaza
P200
EAN-8720153972116
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

 

Actie: 2 halen 1 betalen.

Géén verzendkosten boven de twintig euro.

 

Zeg NEE met deze stickers tegen de opdringerige energieverkopers aan de deur. Het scheelt je een hoop tijd en ergernis om deze "vriendelijke"mensen af te wimpelen. Ze zijn natuurlijk altijd zeer vriendelijk met hun gladde verkoop praatjes om een "zeer voordelig" energiecontact te slijten.

Tevens is deze sticker gelijk goed om verkopers, collectanten en geloofsovertuigers van de deurbel af te houden. Al deze mensen komen vaak op de meest onmogelijke tijden en daar zitten we dus niet op te wachten. Je krijgt nu 2 stickers voor de prijs van 1. Dus je kan er bij aanschaf tevens iemand anders blij mee maken.

Het formaat van deze sticker is perfect voor op de deurpost. 45 mm x 85 mm.

Zeg gewoon "NEE" tegen een energieverkoper.

Een verkoper aan de deur heeft vaak een gezellige babbel. Het voelt misschien niet netjes om zo iemand weg te sturen. Maar laten we eerlijk zijn: jij hebt niet om een bezoek gevraagd. Bovendien komen ze vaak op onmogelijke momenten. Als je net aan het werk, studeren bent, aan het koken of je kinderen in bed probeert te leggen. ‘Nee’ zeggen is je goed recht! Als deze energieleveranciers je telefonisch benaderen ( hier kunnen we jammer genoeg geen sticker voor gebruiken ) dan is het beste om gewoon op te hangen. Je bent hier niemand verplicht om een beleeft verhaal op te hangen waarom je er geen gebruik van wilt maken. Zeker als je al een paar dagen achter elkaar een paar keer door dit soort gasten gebeld wordt dat zakt de beleefdheid grens vanzelf.

Overstappen van energie leverancier loont wel.

Overstappen loont wel maar doe dit relaxed zelf. Kijk eens op verschillende energie vergelijkingssites.

Je bespaart een 100 tot 200 euro bij jaarlijks overstappen. Dit is zeker de moeite waard.

  

 

 

Gerelateerde Producten