setje rvs_

NEE NEE stickers op RVS

Hier vindt u alle info over de RVS producten die wij verkopen.

In de volksmond wordt meestal de term roestvrijstaal voor RVS gebruikt, dit is feitelijk een onjuiste benaming voor het product roestvaststaal. Voor wat RVS precies is kan u naar Wikipedia gaan voor de voledige info. https://nl.wikipedia.org/wiki/Roestvast_staal 

Reinigen van RVS

Roestvrijstaal is eenvoudig en goed te reinigen zodat een blijvend mooi oppervlak wordt verkregen. Roestvast staalsoorten zijn materialen die uit zichzelf corrosie bestendig zijn en dus geen bijkomende oppervlakte bescherming vereisen om hun uitzicht of duurzaamheid te verbeteren. Toch zijn, om het esthetisch uitzicht en de weerstand tegen corrosie niet in het gedrang te laten komen, regelmatig onderhoud en reiniging noodzakelijk.

Om vingerafdrukken of andere vlekken weg te nemen is een neutrale zeepoplossing vaak voldoende. Er zijn specifieke onderhoudsproducten in spuitbussen beschikbaar. Naast het voordeel van gemakkelijke reiniging brengen ze ook een lichte film laag aan die een gelijkmatige glans verzekert. Deze spuitbussen doen vingerafdrukken verdwijnen en behandelen het oppervlak zodat vingerafdrukken minder zichtbaar worden.Na het opspuiten van het product moet het oppervlak met een droge doek gepoetst worden.

NEE JA sticker RVS

NEE NEE sticker RVS

Nee Géén collectes, verkopers of geloofsovertuigers RVS.

NEE Géén verkopers of geloofsovertuigers RVS

NEE Géén verkopers of geloofsovertuigers JA Collecteren geen bezwaar RVS